• Herobanner BG

SOMMERTRAVLHED BAG KULISSEN

af

NÅR DRIFT- OG VEDLIGEHOLDELSESTEAMET TRÆKKER I ARBEJDSTØJET

Selvom Roskilde Kongres- og Idrætscenter har færre besøgende i sommermånederne, betyder det ikke, at aktivitetsniveauet falder til nul. Hverdagsidrætten er ganske vist på lavt blus, og de fleste koncert-, møde- og eventplanlæggere holder sommerferie, men vores store hus summer stadig af liv.

Når vi i juni måned langsomt drosler ned for antallet af arrangementer i huset, trækker vores drift- og vedligeholdsteam i arbejdstøjet. Det er nemlig den perfekte tid til at gennemføre nødvendige reparationer, vedligeholdelse og opgraderinger – en komplet sommer-make-over – som ellers kan være vanskelige at udføre i løbet af året, når kalenderen er fyldt med arrangementer.

50

CHARME, SELVTILLID OG SOMMERFORNYELSE

Med mere end 600.000 besøgende årligt går der sjældent ret lang tid, før vægge, døre, søjler og paneler endnu en gang trænger til en kærlig hånd. Malerpenslen er derfor blevet svunget lystigt i løbet af sommeren, og resultatet er tydeligt: De nymalede overflader skaber en lys og indbydende ramme, der giver vores gæster en varm velkomst.

"Vi har virkelig lagt kræfter i malerarbejdet denne sommer," fortæller vicedirektør Niklas Holst. "Sommerens overordnede mål har været at friske op og forny, så alle besøgende straks føler sig velkomne i moderne og pæne omgivelser." Malerarbejdet har omfattet spartling og maling af paneler, døre og yderdøre samt maling af søjler i foyer øst og vest og væggen i vandrehallen.

Vores smukke trægulv i sal A har samtidig fået en omgang olie, hvilket ikke alene forlænger gulvets levetid, men også giver salen et nyt og elegant udtryk. Processen med at fjerne gamle sæberester og oliere gulvet har været omhyggelig og tidskrævende, men resultatet er imponerende. Trægulvet fremstår nu (næsten) som nyt, og olien beskytter gulvet mod slid og skader, så det kan holde til endnu et års intensiv brug uden at miste sin skønhed.

51

Derudover gennemfører vi hvert år en omfattende oprydning på bl.a. vores lagre. Gennem årene har Roskilde Kongres- og Idrætscenter nemlig akkumuleret en hel del udstyr, og denne sommer har vi endnu en gang gennemgået og organiseret det meste. Unødvendigt udstyr er blevet kasseret eller genbrugt, mens resten er blevet systematisk sorteret og opbevaret for nem adgang. På den måde forbedrer vi ikke alene effektiviteten for vores forskellige teams, men sikrer også, at vores personale hurtigt og problemfrit kan finde alle former for teknik og udstyr til vores arrangementer.

VORES HUS HAR FÅET ET VELFORTJENT ANSIGTSLØFT

Selvom sommeren også er en tid for ferie og afslapning for vores medarbejdere, er det samtidig en oplagt mulighed for at give huset et velfortjent ansigtsløft. Vores drift- og vedligeholdelsesteam har brugt det meste af sommeren på at sikre, at vores forskellige faciliteter er i topform, når vi åbner dørene for efterårets mange konferencer og events.

Sommeren har været en travl tid for os, men vi er stolte af de resultater, vi har opnået. Vi har formået at udnytte perioden til at foretage nødvendige forbedringer, som uden tvivl vil blive taget godt imod af vores gæster.

DEL NYHEDEN MED DINE VENNER

OPLEVELSER I DIN INDBAKKE