JULEMAD MED TRADITIONER - OG PLADS TIL FORNYELSE
Glem alt om pomfritter og hapsdogs. Der er ikke cafeteriemad over vores køkken! Vi ved hvordan en smagfuld, klassisk julemenu skal skrues sammen, og har I særlige ønsker til menuen, så imødekommer vi alt fra kalveleverpostej og veganske retter til alkoholfri vin. Alt I skal gøre er at spørge.
Vores køkkenchef Martin står på mål for maden. Og med en fortid fra både Skodsborg Kurcenter og Hotel Phoenix i København, så har han styr på gryderne. Martin og hans kokke har en næsten barnlig kærlighed til de danske råvarer, så dem finder I masser af i vores juleretter. 30-60% af råvarerne er økologiske, og så har de fleste haft en bæredygtig rejse frem til tallerkenen. Sådan noget går vi ret meget op i.
Selvom vores køkken er nordisk med franske rødder, så er vores julemad så dansk, som den kan blive. Standardløsninger er ikke vores kop te, så vi mødes naturligvis på forhånd og sammensætter netop den menu, I kunne tænke jer til jeres julefrokost. Bare rolig - mangler I ideer, så har vi masser at byde ind med.